סוויטיס / אפייה וסטיילינג קינוחים

יום חמישי, 10 ביולי 2014

מסיבה מעוצבת ליומולדת 30

אני אוהבת ורוד, מאד אוהבת ורוד וממש לא מוצאת שום צורך להתנצל או להתבייש. ומכיוון שהגיע תורי להחליף קידומת החלטתי לחגוג בדיוק איך שאני אוהבת. אז מה היה? בראנץ' מפנק עם האנשים האהובים עליי וכן ה-כ-ל היה ורוד! עונג צרוף! (באותה מידה הקונספט מתאים מאד למסיבת רווקות, בת מצווה או כל חגיגה נשית מפונפנת)
בערך חודש לפני התאריך המיועד התחלתי לרקום את התוכנית, ידעתי שאני רוצה לעשות בראנץ' ביום שבת בבוקר. בגלל שעכשיו חודש יולי וחם אז לא רלוונטי לחגוג בחוץ (בגינה/בפארק) אז צריך בפנים- אבל מה לעשות שהסלון שלנו יכול להכיל 6 אנשים בלחץ? החלטתי לחגוג בחדר הפרטי ב"קופי טרי" בכפ"ס, לפני כמה זמן הם הוסיפו חדר פרטי, מואר ויפה במסעדה וחשבתי שזה יתאים. החדר עצמו מעוצב בצורה מאד נייטראלית כך שידעתי שאוכל להוסיף לו עיצוב לפי טעמי. הזמנתי מראש מקומות ובסופו של דבר היינו 16 אנשים + 3 פצפונים והיה בדיוק מספיק מקום. דרך אגב הם פותחים החודש עוד איזור חדש במסעדה שיתאים לחגיגות עם שולחנות גדולים יותר, ממש ממליצה בחום- קיבלנו שירות מעולה ואוכל טעים (סתם כי בא לי לפרגן).

מכיוון שלאוכל לא הייתי צריכה לדאוג הכל עסק בעיצוב ובצורה:

-          פלייסמטים ממותגים הונחו על מפה ורודה + נבחרו מפיות בצבע בייבי-פינק
  



-          קשיות נייר עם דגלונים ממותגים (אפשר להשיג בהרבה חנויות חד-פעמי קשיות נייר, הן נראות נפלא וכיף לשדרג אותן עם דגלוני נייר בהתאם לאווירת האירוע)
  


-          מתנות אישיות לכל אורח, איזה כיף לחגוג וגם לחזור הבייתה עם פינוק מתוק. בתוך צלוחיות שקופות מילאנו נשיקות ורודות, עטפנו בשקית צלופן וחתמנו בסרט והקדשה אישית.
  


-          מעמד קאפקייקס (קאפקייקס שוקולד, חלק קושטו בגנאש שוקולד עם קישוט פתיבייגל וחלק עם קצפת ולבבות בצק סוכר) 





-          שרשרות דגלים


-          עוגת יומולדת קומותיים (הפתעה לי! תודה אמא!) עוגת שוקולד מפוצצת בגנאש שוקולד מריר ושוקולד לבן.




תמונה אחת שווה אלף מילים...


מילות סיום לפתיחת העשור הרביעי (אההה!) בחיי, לפני כמה שנים נחשפתי לאתר מדהים בשם hostess with the mostess שהיו בו מסיבות מופלאות ומאז אני לא יודעת שובע מהנושא. זכיתי באמא שהיא בשלנית ואופה מדהימה ואני לאט לאט לומדת עוד ועוד דברים. פתחתי את הבלוג הזה בעיקר כדי לרכז את כל הדברים שאנחנו מכינות במקום אחד וכדי לחלוק אותו עם עוד ועוד אנשים. הבלוג הזה, האפייה והעיצוב הם כל כך שונים מהעבודה היום-יומית שלי הרוויה באקסלים, תקציבים וניתוחי כדאיות (שגם זה מעניין רק הרבה פחות מתוק וצבעוני). לאחרונה יותר ויותר אנשים אומרים לנו שאנחנו צריכות לעשות משהו עם הכישרון הזה, כרגע אנחנו משתדלות להנות מכל רגע ומאמינות שכל דבר יקרה בזמן הנכון (ובסוף עוד תהיה לנו תוכנית טלויזיה לאפייה ועיצוב קינוחים... מינימום הקרדשיאנס). מספיק חפרתי- לכו להכין ולאכול עוגות! 



תגובה 1:

  1. מקסים, אהבתי במיוחד את שרשרת הדגלים- טאץ' פשוט שמוסיף המון. מזל טוב!

    השבמחק